Pin It

Αγγλικα

agglika 12

H agglika-proficiency και η Synerga σας διδάσκoυν αγγλικα από την άνεση του σπιτιού σας ή το γραφείο.

Μάθε να επικοινωνείς στα αγγλικά

Διαθέτουμε την απόλυτη εξειδίκευση στην εκπαίδευση Αγγλικής Γλώσσας και με τα προγράμματα που παρέχουμε εξασφαλίζετε όχι μόνο το πτυχίο που επιθυμείτε αλλά κυρίως την ικανότητα ουσιαστικής επικοινωνίας στην γλώσσα που εκπαιδεύεστε. Αυτό επιτυγχάνεται χωρίς να το επιδιώκετε γιατί απλά σας εκπαιδεύουμε στα αγγλικά καθ’όλη την διάρκεια του μαθήματος. Tα ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών σε επίπεδο proficiency δεν ήταν ποτέ τόσο προσιτά ούτε τόσο ποιοτικά, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε τον καλύτερο εκπαιδευτικό, καθώς και την μέγιστη ευελιξία και οικονομία μέσα από τα ζωντανά online μαθήματα.

 

Αποκλειστική χρήση αγγλικής σημαίνει μαθαίνω να επικοινωνώ φυσικά από την αρχή

Με την διεξαγωγή του μαθήματος αποκλειστικά στα Αγγλικά, ακόμα και ένας αρχάριος μαθητής επικοινωνεί στα αγγλικα από τα πρώτα μαθήματα σε φυσική γλώσσα με διαβαθμισμένης δυσκολίας φράσεις και διαλόγους. Σταδιακά ο μαθητής εξοικειώνεται με τους ήχους, τις γραμματικές και συντακτικές δομές της αγγλικής με φυσικό τρόπο. Στα πιο υψηλά επίπεδα, οι μαθητές μας έχουν πλέον αποκτήσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες για να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί χρήστες της Αγγλικής γλώσσας σε προσωπικό ή και επαγγελματικό επίπεδο.

Μάθετε να επικοινωνείτε στα αγγλικα μιλώντας φυσικά! Καλέστε στο 6982.293.796 ή 22990 46482 ή βρείτε με στο skype με το ονομα: synerga1 για να ξεκινήσουμε μαθήματα αγγλικών

 

αγγλικα μαθήματα online στο skype

Τα 100% ζωντανά μαθήματα Αγγλικών στο διαδίκτυο αποτελούν το σίγουρο μέλλον της πλέον ολοκληρωμένης ποιοτικής ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Τα οφέλη είναι απίστευτα, τόσο από εκπαιδευτική όσο και από οικονομική άποψη.

Τα Ιδιαίτερα  Αγγλικά Μαθήματα  Online Υπερβαίνουν Τις Εκπαιδευτικές Σας Προσδοκίες.

Αν και οι περισσότερες οικογένειες στην Ελλάδα ακόμα δεν γνωρίζουν πόσο πιο  αποδοτικό είναι το μάθημα Αγγλικών μέσα απο τον υπολογιστή ή το tablet σε σχέση με το ιδιαίτερο μάθημα κατ’οίκον σε μαθητές ηλικίας 12 ετών και άνω, είναι απλώς θέμα χρόνου μέχρι αυτό να γίνει καθημερινότητα.

Ήδη, όλοι οι μαθητές μας που ξεκίνησαν οnline ιδιαίτερα μαθήματα ακόμα και μετά από αρκετά χρόνια εκπαίδευσης μέσω ιδιαιτέρων μαθημάτων στο σπίτι ή παρακολούθησης μαθημάτων σε τμήμα σχολής αγγλικών, έχουν συνειδητοποιήσει τα οφέλη που απολαμβάνουν και δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι πέρα από κάθε προσδοκία.

Ο λόγος είναι απλός: έχουν τους καλύτερους καθηγητές ζωντανά με μερικά μόνο κλικ στον υπολογιστή τους, χωρίς καμία ταλαιπωρία ή κόστος μετακίνησης και σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές!

αγγλικά ως εμπειρία γνώσης

Στη Synerga κάνουμε το κάθε μάθημα εμπειρία γνώσης για το μαθητή, συνδυάζοντας μοναδικά τους εξειδικευμένους καθηγητές μας με τις απεριόριστες εκπαιδευτικές δυνατότητες που μας παρέχει το internet!

Μάθε αγγλικα στο σπίτι με ιδιαίτερα ή σε group στο skype

Προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα εκπαίδευσης στην Αγγλική γλώσσα με τα μαθήματα στο σπίτι. Οι καθηγητές μας σας διδάσκουν όχι μόνο πως να έχετε σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις Cambridge και εξετάσεις Μichigan αλλά πιο κυρίως πως να επικοινωνείτε με αυτοπεποίθηση.

 

Τελειοποιήσε τα αγγλικα σου με Proficiency με ζωντανά μαθήματα στο ίντερνετ

Ο καθηγητής είναι δίπλα σας σε 100% πραγματικό χρόνο, όπως ακριβώς σε ένα ιδιαίτερο μάθημα. Η διαφορά είναι οτι κανένας από τους δυο σας δεν χρειάζεται να χάσει χρόνο, χρήμα και ενέργεια για να πάει στο μάθημα. Aπό την άνεση του σπιτιού σας μπορείτε να κάνετε ζωντανα μαθήματα με βιβλία και καθηγητή, οπως ακριβώς συμβαίνει σε μία σχολή αγγλικών.

Τι πλεονεκτήματα έχουν τα ζωντανά μαθήματα αγγλικών μέσω skype μαζί μας

  • επιλέγετε μέρες και ώρες των μαθημάτων, όπως σας εξυπηρετεί (εφ’όσον πρόκειται για ιδιαίτερο μάθημα)
  • δεν ταξιδεύετε προς και από το μάθημα αφού συνδέεστε ζωντανά από τον υπολογιστή σας, όπου κι αν είστε
  • δεν έχετε πρόσθετα έξοδα μετακίνησης εκτός από τα βιβλία και δίδακτρα.
  • έχετε δυνατότητα αναβολής ενός μαθήματος και μεταφοράς του σε άλλη ημερομηνία
  • έχετε στην διάθεσή σας όλα τα μαθησιακά εργαλεία του ίντερνετ, όπως βιβλία,video, movies, αρθρα, λεξικά κλπ σε 100% πραγματικό χρόνο.
  • διδάσκεστε μόνο από επαγγελματίες καθηγητές με πολυετή πείρα και άριστους γνώστες του αντικειμένου
  • σας μιλάμε στα αγγλικά μέχρι να μάθετε να σκέπτεστε στα αγγλικά. Το κάνουμε γιατί απλά μπορούμε.
  • σας προσφέρουμε ένα καταπληκτικό προιον σε απίστευτα ανταγωνιστική τιμή και είμαστε ίσως οι μοναδικοί σ’αυτό.

H agglika-proficiency υπηρετεί την εκπαίδευση στα αγγλικα με  δύο κυρίως γνώμονες:

  • διδάσκουμε αγγλικα με σεβασμό στην εκπαιδευτική διαδικασία
  • Την Ικανότητα Ουσιαστικής Επικοινωνίας στα αγγλικα

Χωρίς συμβιβασμούς στην εκπαιδευτική μέθοδο, υπάρχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Εάν ελπίζετε να ακούσετε υποσχέσεις που δεν πείθουν ούτε ένα παιδί για να μάθετε αγγλικά τότε μάλλον πως θα χάσετε και χρόνο και χρήμα. Εμείς διδάσκουμε την αγγλική γλώσσα τόσα χρόνια που ξέρουμε καλύτερα από το να δίνουμε λανθασμένες εντυπώσεις σχετικά με την εκμάθηση της γλώσσας.

Καλέστε με στο 22990 46482 ή βρείτε με στο skype με το ονομα: synerga1 για να ξεκινήσουμε μαθήματα αγγλικών.

Σχόλια

σχόλια

Top