Pin It

Να σας συστηθώ

agglika-proficiency

Η Εκπαίδευση Αγγλικών

Η εμπειρία μoυ

Στην ΑΓΓΛΙΚΑ-PROFICIENCY, η αφοσίωσή μου στη βελτίωση της ζωής αυτών που με εμπιστεύονται για την εκπαίδευσή τους στα αγγλικα, είναι το μυστικό όχι μόνο της δικής μου αλλά και της δικής σας επιτυχίας. Ονομάζομαι Ανδρέας Γαλιατσάτος και μέσα στα 22 και πλέον χρόνια της πορείας μου ως καθηγητής αγγλικων, και από το 2012 ως δημιουργός της ΑΓΓΛΙΚΑ-PROFICIENCY, έχω εκπαιδεύσει και δημιουργήσει μοναδικές σχέσεις γνώσης με σπουδαστές όλων των ηλικιών, είτε πρόκειται για μαθητές δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου, φοιτητές είτε για καταξιωμένους επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων.

Μέσα από την ανάγκη για ποιοτική εκπαίδευση στα αγγλικά online γεννήθηκε η ιδέα για την ΑΓΓΛΙΚΑ-PROFICIENCY βασισμένη στην εμπειρία ότι η εκπαίδευση που γίνεται κάτω από ιδανικές συνθήκες δημιουργεί πρόσθετη αξία τόσο για τον μαθητή όσο και για τον καθηγητή.

Οι υπηρεσίες μου

Από το 2012 παρέχω κορυφαίας ποιότητας εκπαιδευτικές υπηρεσίες ξενόγλωσσης εκπαίδευσης με ζωντανά ιδιαίτερα ή σε μικρά group μαθήματα μέσα απο το internet αλλά και με μαθήματα στο σπίτι ή στο γραφείο με φυσική παρουσία του καθηγητή. Μέσω της ΑΓΓΛΙΚΑ-PROFICIENCY οι μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενοι έχουν την δυνατότητα να εκπαιδεύονται με oλοκληρωμένα προγράμματα Αγγλικής γλώσσας τα οποία συνοδέυονται με γραπτή εγγύηση επιτυχίας στις εξετάσεις για τους σπουδαστές που έχουν στόχο όχι μόνο να επικοινωνούν αποτελεσματικά και με άνεση αλλά και να πιστοποιήσουν τις σπουδές τους με ένα διεθνώς αναγνωρισμένο δίπλωμα όπως π.χ των πανεπιστημίων Cambridge και Μichigan.

Μιλάω αγγλικα από την αρχή: μαθητές δημοτικού

Η διαδικασία να κάνεις έναν 7χρονο μαθητή να επικοινωνεί στα αγγλικά, εκτός του ότι απαιτεί μεγάλη εμπειρία και σκληρή δουλειά, είναι τέχνη. Πρέπει δηλαδή να αγαπάς αυτό που κάνεις. Στα AΓΓΛΙΚΑ-PROFICIENCY κάνουμε αυτό ακριβώς. Το μυστικό είναι απλό: μιλάω στον μαθητή αγγλικά από την πρώτη ώρα μαθήματος. Δεν μιλάω αγγλικα μόνο όταν κάνω ανάγνωση κειμένου/ασκήσεων αλλά κάνω ζωντανό διάλογο διαβαθμισμένων απαιτήσεων με τον μαθητή, ο οποίος διάλογος είναι ελεγχόμενος γραμματικά και δίνει στο μαθητή ακριβώς τα δεδομένα που χρειάζεται με βάση το γνωστικό του επίπεδο.  Σε λιγότερο από 6 μήνες το μέσο παιδί θα ξέρει να γράφει και να διαβάζει σε βασικό επίπεδο, έχοντας κάνει έτσι το πρώτο τεράστιο βήμα για την εκμάθηση της νέας γλώσσας. Σε διάστημα περίπου δύο ετών από το μηδενικό στάδιο γνώσεων, ο μαθητής έχει πλέον εξοικειωθεί όχι μόνο με τους φυσικούς ήχους της αγγλικής γλώσσας αλλά και κυρίως έχει μάθει να ακούει ολοκληρωμένες φράσεις μέσα από φυσική χρήση της γλώσσας.

Ανάγνωση και γραφή στα αγγλικα: βήμα ανεξαρτησίας για το νέο μαθητή

Η γραφή και ανάγνωση είναι ίσως οι πιο σημαντικές δεξιότητες κατά την εκμάθηση της ξένης γλώσσας. Δίνει στο μαθητή μεγάλη ανεξαρτησία, στοιχείο απαραίτητο για την ομαλή εξέλιξη των γνώσεών του.

Συνεχίζοντας την διδασκαλία στοχευμένα, βήμα-βήμα, με συνεχή και σχεδόν αποκλειστική χρήση αγγλικών, μέσα σε διάστημα-όπως προανέφερα- συνολικά δύο ετών (200 ωρών εκπαίδευσης περίπου) από την αρχή εκμάθησης, ο μαθητής μπορεί να καταλαβαίνει και να επικοινωνεί στα αγγλικά με εντυπωσιακό τρόπο. Απαραίτητo συστατικό είναι να μιλάω στον μαθητή σωστά, φυσικά αγγλικά.

Σημείωση: Στις ηλικίες κάτω των 11 ετών δεν είναι ακόμα δυνατή (εκτός εξαιρέσεων βέβαια) η διεξαγωγή μαθήματος μέσω internet για τον απλό λόγο ότι στις ηλικίες αυτές τα παιδιά δεν είναι ακόμα εξοικειωμένα με τις καταπληκτικές δυνατότητες που μας δίνει το internet για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Tα μαθήματα παραδίδονται κατ’οίκον, λοιπόν, για να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

αγγλικα: μαθητές γυμνασίου-λυκείου

Η ΑΓΓΛΙΚΑ-PROFICIENCY φέρνει την ποιοτικότερη εκπαίδευση Αγγλικών στο σπίτι σας. Το παιδί σας,από την άνεση του σπιτιού σας απολαμβάνει το πλέον ολοκληρωμένο ιδιαίτερο μάθημα αγγλικών online ή μάθημα σε μικρό group ζωντανά μέσω skype. Όσο απίστευτο και να σας ακούγεται αυτό, αποτελεί πλέον την πιο σωστή επιλογή για γονείς και μαθητές που θέλουν:

  • Μηδενική απώλεια χρόνου σε μετακινήσεις
  • Μηδενική ταλαιπωρία και μηδενικό κόστος μετακίνησης

 

ιδιαίτερο μάθημα αγγλικών οnline: μαθήματα για φοιτητές

Ευέλικτο Πρόγραμμα Μαθημάτων

 

Η απόλυτη ευελιξία στην ποιοτική ξενόγλωσση εκπαίδευση είναι γεγονός προγραμματίζοντας όλα τα μάθηματα στις μέρες και ώρες που σας εξυπηρετεί, μέσα από την οθόνη του υπολογιστή σας και με δυνατότητα μετακίνησης μαθημάτων ανάλογα με τις ανάγκες των εξεταστικών περιόδων.

Τέλος Στις Κουραστικές & Χρονοβόρες Μετακινήσεις

Το μόνο που χρειάζεστε  είναι σύνδεση στο ίντερνετ και την δωρεάν εφαρμογή Skype. Με μόνο μερικά κλικ στην οθόνη τo μάθημα ξεκινάει το μαθημα γίνεται ζωντανά με τον καθηγητή, ενώ εσείς βρίσκεστε στο σπίτι ακριβώς οπως σε ένα ιδιαίτερο μάθημα, χωρίς όμως να ταξιδεύετε μέσα στην κίνηση της πόλης, κερδίζοντας έτσι πολύτιμο χρόνο από το καθημερινό σας πρόγραμμα τον οποίο επενδύετε σε καλύτερη μελέτη, ξεκούραση ή όπως εσείς νομίζετε.

ιδιαίτερο μάθημα αγγλικων online: ενήλικες

Διαθέτω πολυετή πείρα με απόλυτη εξειδίκευση στην ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων. Η έμφαση δίνεται αποκλειστικά στο να κάνω τον εκπαιδευόμενο όσο  το δυνατό πιο γρήγορα ανεξάρτητο και ικανό χρήστη των αγγλικών, έτσι ώστε να αντεπεξέρχεται χωρίς κανένα πρόβλημα στις επαγγελματικές απαιτήσεις, τις ακαδημαϊκές ή/και προσωπικές του ανάγκες.

Τα προγράμματά μου χρησιμοποιούν τις καλύτερες ολοκληρωμένες σειρές εκμάθησης Αγγλικών που κυκλοφορούν στην αγορά από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους, οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες για ενηλικες. Ετσι διασφαλίζω την σωστή διαδικασία μάθησης και ταχύτερα εκπαιδευτικά αποτελέσματα.

Εφ’όσον, παράλληλα με την γνώση, ο στόχος σας είναι να αποκτήσετε πιστοποίηση μέσω εξετάσεων, υπάρχει η δυνατότητα να δώσετε εξετάσεις παρακολουθώντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προετοιμασίας.

Καλέστε με στο 22990 46482 ή 6982 293796 για να σας λύσω ό,τι απορία έχετε και να συζητήσουμε ποιο πρόγραμμα εκμάθησης αγγλικών ταιριάζει στις ανάγκες σας

Σχόλια

σχόλια

Top