Pin It

skype online lessons

skype-online-lessons-1

Skype οnline lessons: πως γίνεται το μάθημα;

Eδώ και 3 χρόνια ειδικεύομαι στην διεξαγωγή υψηλής ποιότητας προγραμμάτων εκμάθησης αγγλικών οnline, δηλαδή, με τον καθηγητή και τον μαθητή να επικοινωνούν μέσω της πλατφόρμας skype, και όχι μόνο. Πλέον το μάθημα αγγλικών online δεν χρειάζεται καμία περαιτέρω σύσταση γιατί είναι διαδεδομένο και επιλέγεται ως τρόπος εκπαίδευσης από αυτούς που επιδιώκουν τα μέγιστα ωφέλη, οπως: τους ικανότερους εκπαιδευτές στο χαμηλότερο δυνατό οικονομικό και χρονικό κόστος καθώς επίσης και απόλυτη ευελιξία στο πρόγραμμα εκμάθησης.

“Έρχομαι” -χωρίς καμία δική σας ταλαιπωρία ή επιβάρυνση- ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή σας ή στο tablet σας, ή ακόμα και στο κινητό σας για ένα ιδιαίτερο μάθημα της υψηλότερης δυνατής ποιότητας! Σας ακούγεται απίστευτο; Και όμως, το skype επιτρέπει αυτό ακριβώς: Την ζωντανή συνομιλία για την διεξαγωγή ενός μαθήματος αγγλικής γλώσσας με συνομιλία σε 100% πραγματικό χρόνο.

Και όχι μόνον συνομιλία αλλά και κάθε απαιτούμενη εκπαιδευτική δραστηριότητα επικοινωνίας (όπως π.χ. σημειώσεις, ακουστική εξάσκηση, ανάγνωση κειμένου, διαχείριση αρχείων) που απαιτείται για ένα ολοκληρωμένο μάθημα αγγλικής γλώσσας.

Καλέστε με από σταθερό στο 22990 46482  για να σας εξηγήσω βήμα-βήμα πόσο εύκολα μπορείτε να ξεκινήσετε το ιδιαίτερο μάθημά αγγλικών από την άνεση του σπιτιού σας. Χωρίς υπερβολές, μόλις καταλάβετε πόσο εύκολα μπορείτε να κάνετε τα μαθήματα αγγλικών online, δεν θα επιστρέψετε ποτέ στη ταλαιπωρία και στα έξοδα της μετακίνησης προς και από ένα μάθημα αγγλικών!

skype english lessons

Skype online lessons: μαθήματα αγγλικών σε ολιγομελές τμήμα

Μπορείτε, εφόσον επιθυμείτε, να κάνετε μαθήματα αγγλικών μέσω skype σε τμήμα με μικρό αριθμό συμμετεχόντων, ακριβώς σαν να είστε σε σχολή. Tα ουσιαστικά πλεονεκτήματα του skype είναι οτι:

  • Δεν έχετε κανένα κόστος μετακίνησης. Εάν υπολογίσετε πόσο σας κοστίζει η μετακίνηση από και προς μια δραστηριότητα, όπως πχ. η εκμάθηση αγγλικών, τότε ίσως να θελήσετε να επενδύετε τα χρήματα αυτά σε κάτι πολύ καλύτερο; Ένα ταξίδι στο βουνό, ένα σαββατοκύριακο σε νησί; Δεν χρειάζεται να πετάτε λεφτά πλέον σε βενζίνη, εισιτήρια, κλπ.
  • Αποφεύγετε την ταλαιπωρία μετακίνησης. Πόσο ακόμα θα ταξιδεύετε μέσα στην κίνηση για την εκπαίδευσή σας; Αφού, έτσι κι αλλιώς ταλαιπωρήστε με την μετακίνηση προς και από την δουλειά, γιατί να πρέπει να ‘τρέχετε’ αγχωμένοι και για τα αγγλικά;

  • Δεν σπαταλάτε καθόλου χρόνο σε μετακίνηση από και προς την σχολή γιατί είστε στο χώρο σας, σπίτι ή γραφείο.
  • Μπορείτε να κάνετε τα μαθήματα αγγλικών skype online lessons από οποιοδήποτε σημείο υπάρχει σύνδεση στο internet. Μπορεί να βρίσκεστε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου σε επαγγελματικό ταξίδι, μπορεί να είστε στο εξοχικό σας. Το skype σαν δίνει την απόλυτη ευελιξία για το και έτσι περιορίζετε την απώλεια μαθημάτων αγγλικών στο ελάχιστο ενώ μεγιστοποιείτε την απόδοσή σας έχοντας τα καλύτερα αποτελέσματα.

  • Έχετε στην διάθεσή σας όλα τα εκπαιδευτικά εργαλεία που μας παρέχει το internet για να μετατραπούν τα μαθήματα αγγλικών σε μία πραγματική εμπειρία γνώσης αγγλικών: μπορείτε με μερικά κλικ να μοιραστείτε ένα άρθρο, ένα βίντεο, μία συνέντευξη, ένα κείμενο. Μπορείτε να μοιραστείτε ένα τραγούδι, να δείτε μία ταινία, να βρείτε ένα ορισμό μίας λέξης, κ.λ.π. Όλα αυτά συνθέτουν ένα καταπληκτικό μάθημα που όμοιό του δεν θα υπήρχε η δυνατότητα να απολαύσετε χωρίς το skype.

  • Πάνω από όλα, βέβαια, το skype σας φέρνει στους πιο έμπειρους και ικανούς καθηγητές των ΑΓΓΛΙΚΑ-PROFICIENCY σε τιμές που πολλοί από εσάς θα έπρεπε να πληρώσετε για ένα κατώτερης ποιότητας μάθημα με ανθρώπους που μόλις ξεκινούν την εκπαιδευτική τους σταδιοδρομία. Eμείς, λοιπον, με τη βοήθεια αυτής της καταπληκτικής, δωρεάν εφαρμογής που λέγεται skype, σας προσφέρουμε την ανώτερη ποιότητα στην εκπαιδευση αγγλικών στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Μαθήματα Αγγλικών μέσω Skype

agglika

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την διεξαγωγή του μαθήματος αγγλικών μέσω ίντερνετ καλέστε με στο 22990 46482 και θα σας ενημερώσω πλήρως για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα που επιθυμείτε.

Μέρες και ώρες τηλεφωνικής επικοινωνίας σε καθημερινές 9 π.μ. – 9 μ.μ  και Σάββατο 9 π.μ.- 2μ.μ.

Σχόλια

σχόλια

Top